مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت منزل

سلام، همسرم یک واحد آپارتمان به نامم خریداری کرده آیا میتواند از نظر قانونی در صورت جدایی از من پس بگیرد، سوال بعدیم اینه همسرم چهارساله ملک را به مستاجر بدون هماهنگی من اجاره داده پول راهم به من نمیده، در صورت شکایت قانون چه حکمی برای همسرم در نظر دارد؟

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

اگر شما وجهي بابت خريد نپرداخته باشيد بعد از جدايي شوهر شما ميتواند با عنوان استرداد هبه انرا پس بگيرد و يا بابت مهريه شما احتساب نمايد كه در صورت انتقال رسمي كار دشواري است اما شما ميتوانيد از شوهرتون اجاره اين چندسال را مطالبه نماييد و يا تقاضاي تخليه محل را بگيريد و يا با مراجعه به بنگاهي كه ملك را اجاره داده نسبت به تخلف ان اقدام نماييد و يا به مستاجر مراجعه نماييد و جهت تنظيم قرارداد جديد ايشان را متوجه امر كنيد جهت مشاوره با شماره09133264487 تماس بگيريد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر سند داشته باشید خیر نمی تواند باز پس بگیرد.
اگر بدون اذن و جواز شما اجاره داده است باید مطالبه اجرت المثل نمایید.
در هر صورت به نظر می رسد در مقابل هدیه ای که همسر شما به شما داده اند مطالبه اجرت المثل و یا شکایت از ایشان مناسب به نظر نمی رسد