مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف زناشویی

باسلام و عرض ادب.مدت 10 سال پیش با خانمی که 8 سال از خودم بزرگ تر بود ازدواج کردم بنده خودم مهندس. و خانمم ماما....خانم یک زمین داشت با کمک همدیگر یک ساختمان چهار طبقه ساختیم. چون بخاطر اینکه یک سری سوء تفاهم ها پیش نیاید سند مالکیت 4 طبقه را به اسم ایشان کردم. بعد از مدتی صاحب فرزندی شدیم. و به مرور اختلاف نظر هامان بر سر یک سری مسایلهای زندگی شدت گرفت. که باعث می شد ماه ها با هم صحبت نکنیم. حالا آیا در صورت ادامه ندادن زندگی با خانم آیا ایشان میتواند من از خانه و زندگی بندازند بیرون. و من هیچ حقوق حقوقی با توجه به اینکه سند مالکیت به اسم ایشان هستند نداشته باشم. ممنونم اگر بنده را راهنمای کنید.

پاسخ ها :

علی شفیعی

جناب آقای علی شفیعی:

با سلام چون ملک به نام ایشان هست نه. چون قانون ایشان را مالک میشناسه

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

با سلام
در صورتی که بتوانید اثبات کنید در ساخت بنا مشارکت داشته اید میتوانید درخواست سهم الشرکه خود رابنمائید وبهتراست هر چه زودتر با یک وکیل مجرب مشاوره نمائید تا دیر نشده است