مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مسکن

با سلام
بنده سال 87 مسکن مهر ثبت نام کردم. خودم شاغلم و قسطاشو میدادم تا مرحله بستن قرارداد پیش رفتم از طرف تعاونی به ما گفتند باید مسکن رو بزنین به نام شوهرتون ماهم این کارو انجام دادیم. الان قرارداد به نام شوهرم هست و ایشون به بنده خیانت کرده و رفتن شهر دیگه ای زندگی میکنند درضمن اعتیاد شدید هم دارن. بنده طلاق غیابی گرفتم و حالا نمیدونم چطور مسکن مهرمو پس بگیرم.
همسرم هم از اینکه بیاد مسکن رو بزنه به نامم ممانعت میکنه.
و من هم نه میتونم مسکن رو پس بگیرم نه قسطاشو بدم و ...
خواهش میکنم راهنماییم کنید.
با سپاس

پاسخ ها :

ياسين  اقائي جنت مكان

ياسين  اقائي جنت مكان:

با سلام
شما می بایست مستند اینکه تعاونی اعلام کرده ملک باید بنام همسر منتقل گردد ونیز اسناد پرداخت رو ارائه کنید و دادخواستی با عنوان اثبات مالکیت مطرح کنید تا بتونید به نتیجه برسید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام لطفا به این شماره تلفن پیامک و مشکل را مطرح تا موضوع بررسی و حل گردد.