مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت

با عرض سلام. بنده معلم پیش دبستانی قبل 91 هستم. طبق استفساریه مجلس بنده که حقوق از اعتبارات دولتی نگرفته بودم، شامل استخدام میشدم. گروهی از هم دوره ای های من حق التدریس شدند. اکنون طبق استفساریه همه ی ما از لحاظ نداشتن سند مالی شبیه هم هستیم. ولیکن آموزش و پرورش اعلام کرد آن هایی که مربی بودند و حق التدریس شدند، شامل استخدام میشوند با این که بعد از 91 هستند. الان ما که حق التدریس نشدیم، حقمان نیز ضایع شده است. طبق آیین نامه همه ی کسانی که قبل از 91 بوده اند، باید یکسان باشند. حال آن ها استخدام میشوند و ما هیچ. چندین بار به وزارت جهت خواستار رفع تبعیض و اجرای استفساریه مجلس مراجعه کرده ایم ولی جوابی دریافت نکردیم. الان اگر به دیوان شکایت کنیم که وضعیت همه ی ما یکی بوده است ولی آموزش پرورش بین ما فرق گذاشته، آیا راهکاری برای احقاق حقمان خواهد بود؟ اگر امکان دارد راهنمایی بفرمایید سپاسگزارم.

پاسخ ها :

محبوبه  حجتيان

محبوبه حجتيان :

استان :

بله به دیوان عدالت ادری دادخواست بدین و همه نکات فنی رو رعایت کنید حتما به نتیجه میرسید