مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت

سلام. 15 سال پیش به عنوان راننده استخدام (شرکتی) آموزش و پرورش شدم و سه سال بعد برای تبدیل وضعیت به رسمی پیمانی از راننده به سرایدار تغییر سمتم دادند. سال 91_92 مهندسی مکانیک خودرو گرفتم ولی متاسفانه تاکنون نه مدرکم را اعمال میکنند و نه تغییر وضعیت به اداری آموزشی می دهند. با این که هفت روز هفته را باید در محل مدرسه باشم و هم سرایدار باشم و هم خدمتگزار ولی کل دریافتی من دو میلیون هفتصد هزار تومان است (خردا1400). نه کارمند هستم که از مزایای افزایش معلمی و کارمندی برخوردار شوم و نه کارگر که از افزایش 39 درصد افزایش حقوق کارگری.
درخواست دارم راهنمایی بفرمایید طبق چه مواد قانونی شکایت به دیوان عدالت یا هر جای دیگر ببرم که بتوانم تغییر وضعیت دهم؟
ممنون.

پاسخ ها :

تبدیل وضعیت عدم اعمال مدرک تحصیلی در کار شکایت به دیوان عدالت اداری برای تبدیل وضعیت شغلی دیوان عدالت اداری