مشاوره حقوقی رایگان - تبديل وضعيت

با سلام و عرض خسته نباشيد. بنده از سال 92 در يكي از ارگان هاي دولتي به عنوان بخش خصوصي با مدرک كارشناسي ارشد مشغول به فعاليت هستم. پدر بنده داراي ١٥ ماه سابقه ي ايثارگري مي باشد. ميخواستم بدونم براي تبديل وضعيت ميتونم به ديوان عدالت اداري مراجعه كنم و آيا شكايت كنم راي مثبت ميگيرم يا خير؟ با تشكر

پاسخ ها :

شکایت به دیوان عدالت اداری برای تبدیل وضعیت شغلی تبدیل وضعیت فرزند ایثارگر تبدیل وضعیت دیوان عدالت اداری