مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت

با سلام و عرض ادب.
بنده در سال نود یک ماه به عنوان قرارداد مشاغل کارگری در دستگاه حاکمیتی مشغول به خدمت شدم و بعد با درخواست و نامه رئیس اداره و با دستور مدیر کل به قرارداد معین تبدیل وضعیت شدم و از همان سال 91 تا پایان سال 98 دارای قرارداد معین بوده و حتی مسئولیت داشته ام و نامه نیز همان سال در خصوص تغییر وضع بنده به معاونت راهبردی و نیروی انسانی رئیس جمهور ارسال گردید.
متاسفانه در سال جاری دوباره من را به مشاغل کارگری برگرداندند و حال که تبدیل وضعیت خانواده ایثارگران شامل حال بنده شده است، می‌گویند شما باید به قرارداد کارگری دائم تبدیل وضعیت داده شوید بنده دارای مدرک لیسانس می باشم و تمام مستندات موارد ذکر شده موجود می باشد. آیا از دیوان شکایت کنم می‌توانم رای بگیرم؟

پاسخ ها :

مهرزاد امیری

مهرزاد امیری :

سلام با همکارم خانم عامری 09127797726 تماس بگیرید بگید از طرف امیری