مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام.در زمان‌ قدیم‌‌‌ کدخدای‌ روستا‌ به‌ خاطر کم‌ شدن‌ هزینه‌ ثبت‌ سند‌ ارثی‌ پدری‌ همه‌‌ روستا‌ را به‌ نام‌ برادر بزرگ‌ ثبت‌ میکردن‌ و برادر‌ بزرگ‌ بین‌ برادرها‌ تقسیم‌ میکرد. ولی‌ عمو و پدر من‌ به‌ خاطر رابطه‌ خوب‌‌ لزومی‌ به‌ تقسیم‌ ندیدن‌‌ ولی‌ یهو‌ عموم‌ میمیره‌ و‌ به‌ خاطر اینکه‌ بچه‌هاش‌ کوچک‌ بودن‌ پدرم‌ زمین‌ها رو‌ در اختیارشان‌ میگذارد تا‌ استفاده‌ کنن‌‌ تا‌ بزرگ‌ شن‌. و بعد تقسیم‌ کنن‌ ولی‌ الان‌‌‌ پسرعموهام‌ زیر‌ بار‌ نمیرن‌ و حاضر نیستن‌ تقسیم‌ کنن

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

شما بايد با تنظيم استشهاديه و نظريه كارشناسي اقدام به طرح دعوي نماييد

یک وکیل :

به دادگاه مراجعه کنید و ثادخواست بدهید حتمادر این خصوص مکیل بگیرید

یک وکیل :

سلام دادخواست تقسیم مال مشاعی بدهید