مشاوره حقوقی رایگان - دستور توقف عملیات اجرایی

سلام و احترام.
برای مرخصی زایمان از شش ما به نه ماه به دیوان عدالت اداری مراجعه کردم و بعد گذشت دو هفته این دستور صادر شده است.

با توجه به سوابق و مدارک ابرازی از جانب شاکیه نظر به این که عدم اجرای مفاد خواسته فوق الذکر پیش از رسیدگی و صدور رای در ماهیت امر موجب خسارت ایشان خواهد شد به نحوی که جبران آن در انیه متعسر خواهد بود. لذا با احراز ضرورت و فوریت امر به تجویز مواد 34 و 35 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری دستور توقف عملیات اجرایی آن تا تعیین تکلیف قطعی شکایت صادر و اعلام می گردد.
الان من باید کاری کنم؟ باید مراجعه کنم دیوان؟ مدرکی ارائه کنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير به پرونده تحت وقت تعييني و نظارت رسيدگي خواهدشد

محمدحسين رسالتي

محمدحسين رسالتي :

سلام خير
دستور موقت به طرف شكايت ابلاغ ميشه و اونا موظف به اجرا هستند
بايد منتظر صدور راي ماهيتي از ديوان باشيد