مشاوره حقوقی رایگان - ماشین

سلام من 2 اسفند99 یه ماشین خریدم
بعد فروشنده سرهنگ راهنمایی رانندگی بود من هم به خاطر سرهنگ بودنش گول خوردم و ماشین رو کارشناسی رنگ نبردم بعد حدود نیم ساعت بعد که ماشین رو تحویل گرفتم دیدم ماشین داره خود به خود یه طرف میره منم بردم مکانیک گفت شاسی 8 تا ترک داره اون به من گفته بود فقط 3 لکه رنگ دار کاپوت بود با یه در و یه کف دست گلگیر من بش گفتم نمیخوام ماشین رو اون هم گفت دیگه نمیشه ایا راهی داره که من پولم رو بگیرم بعد وکالت زده بود به اسم من

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما ابتدا یک اظهارنامه مبنی بر فسخ معامله به علت تدلیس و....برای فروشنده ارسال کنید و سپس دادخواست به دادگاه بدهید

رحيم  رمضان اشرفي

رحيم رمضان اشرفي :

با سلام
وقت بخیر
با توجه به سوال مطروحه پاسخ به سوال شما این است که : دادخواست فسخ به دلیل غش در معامله بدهید چون ظاهرا در معامله گول خوردید . شایان ذکر است که اگر در فروشنامه شرط حق استفاده از غش در معامله را از طرفین سلب و ساقط شده باشد بعید به نظر میرسد که حکم بگیرید‌ علی ایحال حق طرح دعوی را دارید‌
موفق و موید باشید