مشاوره حقوقی رایگان - مراحل دریافت پایان کار ملک

با سلام و احترام.
لطفاً روند مراحل کاری گرفتن پایان کار برای دریافت انشعابات آب و برق و گاز و تلفن روستایی را برای یک زمین زراعی که به‌ صورت باغ و چهار دیواری است و بنا مربوط به قبل از سال 1396 است، عنوان فرمایید.
1. در صورتی که کارشناس رسمی تأیید کرده باشد که ساخت بنا مربوط به قبل از سال 1396 است، آیا نیاز به نقشه utm دارد یا خیر؟
2. مراحل مراجعه به دستگاه‌های مختلف چیست و عموماً و به طور کلی هزینه‌ ها چگونه است؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله نقشه لازم است و شما باید به بنیاد مسکن و جهاد مراجعه نمایید و درخواست بررسی در کمیسیون را بدهید تا..