مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه

باسلام و احترام: بنده زمینی را در مورخه 99/6/1 به یک نفر با مبایعه نامه در بنگاه املاک فروختم. و 80 درصد قیمت زمین را از خریدار گرفتم و در مقابل سند زمین را به او تحویل دادم. و قرار گذاشتیم که مابقی قیمت زمین را بعد از 5ماه پس از امضای وکالت نامه بلاعزل در دفترخانه بپردازد. لیکن خریدار از حضور در دفترخانه خودداری کرده و مابقی ثمن معامله را نمی پردازد. لطفا راهنمایی فرمایید که چگونه می توانم به مابقی پول خودم برسم. با تشکر و عرض ادب

پاسخ ها :

زين العابدين  اسماعيل پور

جناب آقای زين العابدين اسماعيل پور :

سلام
دادخواست مطالبه وجه بابت الباقی ثمن معامله و خسارات قراردادی بطرفیت فروشنده از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به دادگاه ارائه نمایید
موفق باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست مطالبه ثمن مطرح بفرمائید