مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از قاضی زندان

سلام از قاضی زندان شکایت دارم پر خصوص رای دادن به کجا باید بنویسم ؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
اگر شکایت جنبه کیفری داشته باشد باید در دادسرای عمومی تهران شکایت کنید دادسرای تهران درصورتیکه دلایل اتهام را قوی ببینید ، تعلیق قاضی را از دادسرای انتظامی قضات درخواست میکند و درصورتیکه دادگاه انتظامی قضات قاضی را تعلیق کند ، آن قاضی در دادسرا و دادگاه کیفری تهران محاکمه و مجازات خواهد شد.
اما درصورتیکه شکایت تنها جنبه انتظامی داشته باشد ، میتوانید در دادسرای انتظامی قضات از قاضی شکایت انتظامی کنید .
موفق باشید