مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سهام عدالت فرزند متوفی به پدر

باسلام و تحیات.
آیا جهت انتقال سهام عدالت فرزند متوفی مشمول سهام عدالت، به نام پدر به عنوان ولی فرزند متوفی نیاز به اخذ دریافت گواهی انحصار وراثت قانونی هست یا خیر؟ واقعیت امر مطابق نظرات شرعی و قانون اساسی اسلامی کشور فرزندان متوفی مرحوم مجرد زیر 18 سال سن قانونی غیر والدین پدر و مادر به عنوان وارث اصلی دیگر وارث و وراثی ندارند. سپاسگزارم لطفا پاسخ دهید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله ابتدا باید انحصار وراثت نمایید و سپس درخواست انتقال سهام به ورثه نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله حتما باید گواهی انحصار وراثت اخذ شود