مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مستمری به فرزند ذکور

سلام پدر بنده (حداقل) مستمری بگیر تامین اجتماعی بودن که دو سال پیش فوت کردند و مستمریشون به مادرم منتقل شد، بنده 35 سالمه از ناحیه دست و پا یک سمت بدنم نیمه فلجه مادرزادی هستم تحت تکفل مادرم بوده و سابقه بیمه هم پنج سال دارم که قبلا رد شده اما الان بیمه ندارم.
شرایط بدنیم طوریه که کار کردن برام خیلی سخته.
ایا مادرم که در قید حیات هستند میتونن با رضایت خودشون مستمری رو به من انتقال بدند ؟
ممنون میشم اگه راهنمائیم کنید .

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام...قاعدتا از رضایت داره که با پرداخت همون مبلغ به شما هم همین اتفاق خواهد افتاد..نیازی به انتقال مستمری نیست ولی باتوجه به شرایطتون بله ممکنه.به تامین اجتماعی مراجعه کنید