مشاوره حقوقی رایگان - حقوق پدر و مادر فوت شده برای فرزند پسر

سلام بنده پدر و مادرم فوت شدند 27 سالمه و سرباز هستم و یک برادر بزرگتر دارم آیا حقوق پدر و مادر که هر دو مستمری بگیر بودند به من خواهد رسید؟

پاسخ ها :

شرایط دریافت مستمری والدین توسط فرزند پسر مستمری پدر و مادر به فرزند پسر حقوق بازنشستگی پدر به پسر دریافت حقوق بازنشستگی والدین مستمری به فرزند پسر دریافت مستمری پدر و مادر مستمری بازماندگان مستمری قوانین دریافت مستمری بازماندگان