مشاوره حقوقی رایگان - تست اعتیاد

سلام. چند وقت پیش برای من خواستگار اومده و ما برای اطمینان قرار هست تست اعتیاد از ایشون بگیریم. اما با توجه به این که مصرف بعضی قرص ها جواب تست رو منفی میکنه واقعا نگران هستیم. به من پیشنهاد تست از طریق مو رو دادن که میگن بسیار دقیق تر هستش. من چه تستی رو بگیرم که با مصرف قرص هم جواب تست تغییری نکند؟ این که در چه نوع تستی مصرف سیگار یا قلیون هم نشون داده میشه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر به این میزان مشکوک هستید بهتر انست که روزه شک دار نگیرید