مشاوره حقوقی رایگان - در مورد تست اعتیاد برای ازدواج

سلام بیست روز بود گل نمیکشیدم بعد اون یکبار کشیدم تقریبا سه روز پیش گل کشیدم که دیگه توبه کردم نکشم رفتم ازمایش ازدواج دیروز اصلا انتظار نداشتم مورفینم مثبت شه گفتم دو روز دیگه نتیجه ازمایشو میدیم یعنی شنبه حالا امکان داره باز مورفین مثبت بشه

پاسخ ها :

هادی شیرازی

جناب آقای هادی شیرازی :

سلام تاآنجاکه می دانیم درگل مورفین وجودندارد که بخواهد نتیجه ازمایش مورفین رامثبت اعلام نماید وگل ماده مخدر توهم زا هست وفاقد مورفین .ممکن است اگرخودتان ازموادمخدری که مورفین دارد مثل تریاک وشیره و...استفاده نکرده اید اطمینان پیداکنید درکنارتان دوستانتان ازاین مواد استفاده نکرده باشندکه اگراستفاده کرده باشند تا4روزنتیجه ی مورفین بدن شماهم مثبت خواهدبود.
موفق باشید