مشاوره حقوقی رایگان - مثبت شدن تست اعتیاد در عقد

سلام من چند وقت دیگ باید عقد کنم و اعتیاد کم به تریاک دارم خانومم هم در جریانه وقتی ازمایش مثبت در بیاد چون خانومم دوشیزه هستش پدرش هم شنیدم باید حضور پیدا کنه در عقد اونجا میگن که داماد اعتیاد داره به پدر خانومم لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام لطفاً جهت ارایه توضیحات لازم و ارایه بهترین راهکار و پیشنهاد و نظر به تسلط اینجانب در انجام خواسته ی شما بنحو احسن حاصل 28 سال سابقه و تجربه وکالت در مراجع قضایی از طریق سامانه درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید درخدمتتون هستم