مشاوره حقوقی رایگان - مثبت بودن تست ازدواج و قید در سند ازدواج بدون اطلاع زوجه

سلام و عرض خسته نباشید، بنده 1ماهی هستش عقد کردم و به تازگی سند ازدواج را مطالعه کردم، در قسمت توضیحات، سردفتر تست مثبت بودن آزمایش مرد با رضایت همسرم را قید کرده و اینکه همسرم میدانسته آزمایش بنده مثبت است و زیرش پدر همسرم هم امضا کرده ولی بنده اطلاعی ازین موضوع نداشتم،چون قبل از عقد دفترخانه ازدواج به بنده گفته شده بودند توی برگه ای جدا ثبت میشود و به امضا پدر خانومم میرسد،الان این مطلب توی سند ازدواجم ثبت شده و روز عقد تمام موارد رو سفید امضا کردیم بعد از امضا بنده و همسرم این موارد نوشته شده و ما اطلاعی نداشتیم بنده میخواستم بدونم،اولا نوشتن همچین موردی توی سند ازدواج الزامی بوده و اگر اینطور بوده کار سر دفتر بدون اطلاع ما از نوشتن مثبت بودن تست ازدواجم در سند ازدواج قانونی و درست بوده؟ و اگر بخواهم این مطلب حداقل از سند ازدواجم حذف شود چه باید بکنم آیا راهی هست به بنده محبت کنید بگید؟ممنون میشم.. تشکر.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

الزاما باید قید شود تا اگر بعد همسر شما ادعایی کرده و بخواهد جهت طلاق اقدام کند بتوانید به این شرط استناد کنید که ایشان با علم و آگاهی به اعتیاد شما اقدام نموده است