مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

سلام، خسته نباشید.
خانومم برای درخواست جهیزیه اش اقدام کرده بود که من با او تماس گرفتم و گفتم احتیاجی به دادخواست و ... نبود وسیله خودت هست و بیا ببر. مشکلی نیست ولی خواست قانونی پیش بره. تاریخ 4/31 به نفع زوجه رای صادر شده که من در دادگاهش حضور نداشتم. در تاریخ 6/18 ابلاغیه ای جهت اجراییه باز برای من اومد و در تاریخ 7/1 ابلاغیه جهت ابلاغ اجراییه اومد و از اون به بعد خبری نشد و نیومد وسیله رو ببره. بنابراین چون خونه ام اجاره ای هست و باید کرایه پرداخت کنم تاریخ 7/20 اظهارنامه ای فرستادم که اگر نیای تومدت یک هفته ببری میبرم انبار عمومی شهر میزارم وبعداون هم هیچ مسئولیتی گردن من نیست. اما باز هم نیومد تا دو هفته بعد از اتمام مهلت اظهارنامه، با خانواده اومده. نه حکم دارد و نه مامور همراهش هست و نه کارتن یا وسیله ای که بخوان جمع کنند و ببرند. اصلا مشخص بود برای بردن نیومده بودند و منظور دیگری داشتند. اومدن با خانوادهش به زور داخل خونه و شروع کردن به فحش، ناسزا، توهین و لعن به امواتم و مقداری وسیله شکستند و خورد کردن و ... خانومم تهدید میکرد میکشیمت و خونه را آتش میزنم میخواست وسیله را همه را هر چی هست ببره که من مخالفت کردم و زنگ زد 110 اومد وخلاصه رفتند بیرون منزل و مامور گفت که باید حکم و مامور همراهشون با‌شد که بیان ببرند. بنابراین رفتند و من شکایتی کردم که به زور در خونه اومدن و قضیه را کامل گفتم و تمام شده. ولی از طرف دادگاه هنوز من رو نخواستن برای انجام کارهای پرونده هر بار میرم میگن پیامک میاد با گوشی نگاه میکنم صفحه مربوطه خودم و هی تاریخ میزنند برج 8 یا 9 یا 10 حالا هم زدند برج 11 اخراش. چیزی وسیله به اون صورت نمونده یا اونی هم که مونده پاره شده مثل فرش یا ظرفی که خراب شده سر جمع شاید به دو میلیون نرسه. الان تکلیف من چی هست که هم از شر وسایل خلاص بشم هم دادگاهم رو برم و بتونم این زورگویی شون و اهانت و توهین رو قانونی جواب بدم؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتوانید بابت توهین و ورود به عنف و تخریب لوازم ... شکایت کنید