مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد بیع

قراردادي واقع شده است ولي نمي دانيم كه قرارداد مزبور بيع بوده يا هبه . پس از مدتي يكي از طرفين به صورت يك طرفه اقدام به فسخ قرارداد مي كند . ميدانيم بيع عقدي لازم است و با اقدام يك طرفه قابل فسخ نيست ولي هبه جايز و با فسخ يك طرفه منفسخ مي شود در اينجا از كدام نوع استصحاب كلی مي توان استصحاب بقای قرارداد را ثابت كرد ؟ توضيح دهيد

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

متن قرارداد مهم است که هبه بوده یا بیع و اگر بیع بوده آیا حق فسخ وجود داشته یا نه