مشاوره حقوقی رایگان - فسق معاوضه زمین با خودرو

سلام. نزدیک دو سال هست که ماشینم رو ( 405 ) با زمین که صاحب اول و آخرش خودم هستم، معاوضه کردم. زمین بد موقعیت و بد جا هست و امکان فروشش خیلی ضعیف هست. احساس میکنم مغبون شده ام. از طرفی اون طرف سند ماشین رو به نامش زده و من هم سند زمین را. هر کار میکنم نمیتونم زمین رو بفروشم. حاضرم خرج سند بدهم. بعید میدونم بیاد فسخ. چی کار کنم؟ از طرفی زمین روی دستم باد کرده.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما معامله کرده اید و معامله قانونی و صحیح بوده. مگر در معامله شما مغبون شده باشید که حق فسخ دارید