مشاوره حقوقی رایگان - باطل کردن سند زمین و فسخ معامله

سلام و عرض ادب
یک قطعه زمین حدود 6 ماه پیش 1402 با یک ماشین معاوضه کردم و ماشین رو بیرنگ خریدم و رفتم تعویض پلاک و برگه سبز بنام خورد ولی بعد از 10روز متوجه شدم ماشین تمام رنگ هستش و حدود 400 ملیون اختلاف قیمت داریم و در قولنامه ذکر شده که ماشین بیرنگ هستش برای فسخ مراجعه کردم ولی ایشون زمین ظرف چند روز فروختش و من سند زمینو بی خبر زدم بنام اون شخص خریدار؟ گفت با هم کنار میام الان بعد از چند ماه زدش زیرش و میگه اگه شکایت کنی خودت محکوم میشی چون سند زمینو بنام من نزدی از بنگاه سوال کردم گفتن باید بنام خریدار اول می‌زدی حتی گفتش الان این آقا می‌تونه مدعی بشه سند و بنامش نزدی و خسارت بگیره
ولی ایشون قولنامه ای فروختش و من روز سند زدن بی‌خبر بودم
الان میتونم سند زمینو باطل کنم که دوباره برگرده بنام خودم و معامله رو فسخ کنم چون اشتباه سند خوردش چون من روز سند زدن جز این آقا کسی نبود تو رو خدا راهنمایی کنید چگونه طرح دعوا کنم و حقمو بگیرم یه دنیا تشکر از وکلای محترم دادراه

پاسخ ها :

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

ابتدا مسیر فسخ قرارداد از طریق ایراد در ثمن قرارداد و رنگ دار بودن خودرو بخواهید. و در صورت نیاز به اثبات بیع بین شما و خریدار میتوانید شخص ثالث را که سند به نام وی انتقال شده است را جلب ثالث کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
امکان فسخ قرارداد یا مطالبه خسارت ما به التفاوت مبیع سالم و معیوب با شرایطی امکانپذیر است

شما باید ابتدا تامین دلیل را مطرح نمایید تا معایب خودرو تعیین گردد
و سپس دادخواست مناسب اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که شما می‌توانید برای فسخ قرارداد و یا اینکه خسارات خود را مطالبه کنید وجود دارد باید ابتداتامین دلیل انجام بدهید تا مشخص شود چه ایرادی دارد سپس با توجه به آن دادخواست بدهید