مشاوره حقوقی رایگان - مغبون شدن در معامله

با سلام ودرود
مدتی پیش پرونده اینجانب به علت مغبون شدن در قرارداد فروش وسیله نقلیه که اینجانب فروشنده بودم به کارشناس ارجاع شد وکارشناس عمدی یا غیر عمدی قیمت را خیلی پایین گذاشت واینجانب با شناختی که از وسیله مورد نظرداشتم وبه کل گزارش کارشناس از کیفیت وسیله نقلیه مورد نظرکه عمدی ان را اوراق اعلام کرد وبه این دلیل قیمت بسیار پایین تعین کرد لازم بذکر است موقع بازدید اینجانب در محل نبودم که ان را رویت بکنم که ایا خریدار ماشین را اوراق کرده یا کارشناس دروغ گفته که بعداز چند روز با رویت ماشین متوجه شدم که کارشناس با خریدار تبانی کرده لیکن به نامه کارشناسی اعتراض کردم ودرخواست کارشناس سه نفره را تقدیم شعبه مربوطه کردم که متاسفانه قاضی محترم به درخواست اینجانب توجه نکرده ورای به نفع خریدار داد یعنی اعلام کرد که اینجانب مغموم نشده ام وقیمت عادلانه بوده یعنی مزدا وانت مدل 65 بسیار تمیز وبدون عیب چه از نظرظاهری وچه از نظر فنی هیچ گونه ایرادی نداشت کارشناس محترم قیمت انرا به قیمت یک دوچرخه مدل بالا یعنی 16 میلیون تعیین نموده بود لذا درخواست تجدید نظر را دادم ودرخواست کارشناس سه نفره را مجدا از شعبه تجدید نظر را نمودم اما گویا از عزل پرونده اینجانب سفارشی بوده چون دادگاه تجدید نطرگویا راهی جز قبول کارشناس سه نفره نداشت هم رای دادگاه نخستین را تایید کرد و هم ابراز کرد که قرارداد مورد نظر قرار داد صلح بوده ودر صلح اعلام مغموم شدن جا ندارد و رای را به نفع خریدار صادر نمود در صورتی که هم خریدار وهم وکیل ایشان در هیچ جلسه ای به صلح اشاره ننموده و وکیل در چندین جا قرارداد را قرارداد بیع و خرید وفروش اعلام نموده حال ازوکیلهای محترم دادراه درخواست راهنمایی را دارم لازم بدکر است که مدتی پیش درخواست اعمال ماده 477 را دادم ولی تاکنون قریب به دو ماه میباشد که خبری نشده یه ماشین کم بها این همه پارتی بازی شده از قاضی اول تا کارشناس تا قاصی تجدید نظر تا مامور راهور که ماشین را بدون اجازه اجراع احکام و اجازه اینجانب ازاد نموده وتحویل خریدار داده وای به حال پروندهای انچنانی وپر بها در بعضی از دادگاها و شعبه ها چه خبره در صورت لزوم اگر تمایل داشتیت اصل موضوع پرونده را توضیح میدهم تا عزیزان بدانند که سفارش وپارتی بازی و واینکه شعبه ها به هم نان قرض میدهند یعنی چه در نهایت جوابگو تمام گفته های فوق هستم یعنی اگر تهمت وافتراع زده ام جواب گو هستم
با تشکر از راهنمایی شما و وکلای محترم دادراه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
درخواست اعاده دادرسی خود را می توانید پیگیری کنید.
توجه داشته باشید نتیجه قابل پیش بینی نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مشاوره حضورری یا تلفنی نیاز است در کنار آن باید اسناد و مدارک شما را نیز رویت کرد