مشاوره حقوقی رایگان - پس ندادن چک برگشتی توسط طلبکار

با سلام. بنده قطعه زمینی را از شخصی که رفیق چندین ساله ام بود خریداری نمودم و در قبال آن چند فقره چک با مدت های مشخص دادم. آخرین فقره چک به مبلغ 400 میلیون بود که علیرغم درخواست از فروشنده مبنی بر برگشت نزدن آن تا زمان تکمیل حساب، چک را در تاریخ مقرر برگشت زد. من نیز طی مدت یک ماه 400 میلیون را در سه مرحله به او پرداخت نمودم‌. حال فروشنده با ادعای تاخیر در پرداخت و طلب ضرر و زیان چک را به من پس نمی دهد. ممنون میشم اگر راهنمایی کنید که چه کاری میتوانم انجام دهم؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

میتونید اظهارنامه بفرستید یا باستناد پرینت واریزیها دادخواست استرداد بدید یا با مراجعه بانک و ارائه پرینتها از چک رفع سوءاثر کنید.