مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک ورثه ای

اینجانب خریدار یک ملک هستم. یک خانه با سند منگوله دار است که صاحب خانه در سال 98 فوت شده و یک دختر و یک همسر زنده دارد. مادر صاحب خونه که فوت شده (مادربزرگ) در سال 99 بعد از فوت پسرش فوت شده.
الان بنده خریدار این ملک هستم
اینها دختر و زن فرد فوت شده انحصار وراثت گرفته اند الان با توجه به اینکه مادربزرگ دیرتر از پسرش مرده و از اون ارث میبرده و رضایت نامه نداده الان من معامله کنم و سند بگیرم آیا عمه و عموهای این فروشنده میتوانند مدعی شوند، لزوما از این ملک ؟؟؟؟؟؟
میشه لطفا کمکم و راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

ندا  اقبال بخت ره جوي

ندا اقبال بخت ره جوي :

با سلام، با توجه به اینکه در دیر تر فوت کرده، سهم الارث او از پسرش، جز ماترک به وراث‌ می‌رسد موافقت آنها شرط لازم رای انعقاد عقد بیع به میزان سهم الارث شان است