مشاوره حقوقی رایگان - افراز زمین مشاع

با سلام. زمین مسکونی صد و هشتاد متری به پدرم و تعداد هفده نفر از فامیل از مادر پدرم به ارث رسیده. بدون سند و مورد قبول شورا و شهرداری در اطراف شهر لوشان می باشد. اکنون پدرم اقدام به خرید ملک فوق نموده و کل فامیل با امضا موافقت نموده اند به جز یک نفر از فامیل که پسر عموی من هست. اگر پدرم شکایت کند، آیا زمین را افراز می کنند. کلا امکان خرید بدون رضایت یک نفر وجود دارد؟ لطفا بفرمایید از کجا شروع کنیم؟ شورای حل اختلاف قدرت رسیدگی دارد؟ اگر نه، کجا؟ ممنون.

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام قولنامه پدر شما با سایر اقوام معتبر است اما پسر عمو هم به نسبت سهم مالک می باشد، بنابراین ملک مشاع بین دو نفر با نسبتهای مختلف است، درخواست تقسیم ملک مشاع را به دادگاه محل ملک ارایه نمایید و خودتان خریدار سهم پسرعمو گردید.بهتر است به وکیل مراجعه نمایید