مشاوره حقوقی رایگان - عدم امضای یکی از وراث در خرید ملک ورثه ای

سلام، وقتتون بخیر.
بنده یک خونه ی وکالتی خریداری کردم که دارای وام جانبازی ( خریداری شده به مبلغ 15 میلیون ) بوده است که ایشون فوت کرده است. از تمام وراث وکالت گرفته شده جز مادر این مرحوم و حالا برای دادن وکالت نمی آید. ضمنا از تمام افراد خانواده فرد جانباز مبنی بر عدم هیچ گونه مالکیتی نسبت به این ملک در زمان زنده بودن این فرد به صورت محضری امضا و اثر انگشت گرفته شده است. با این تفاسیر من باید چی کار کنم؟ شکایت یا راه دیگری هم هست؟ خواهشمندم راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

وحید معظم اسلاملو

جناب آقای وحید معظم اسلاملو :

اگر مبایعه نامه از این فرد دارید جای نگرانی نیست و میتوانید در صورتیکه ملک سند دارد از طریق دادگاه اقدان کنید