مشاوره حقوقی رایگان - خونه قولنامه‌ای

سلام ملکی خریدم قولنامه‌ای
الان حرف افتاده که زمین ملک ارث 3 برادر بوده، که 2 نفر از آنها زمین فروختن، البته 6سال پیش، و همون وقت روی زمین بنای درست شده، الان میگن برادر بزرگتر شکایت کرده، ایا خطری برای خانه ای که خریدم هست، ممنون

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام اگه نفر سوم تایید نکنه معامله نسبت به سهم ایشون مشکل داره
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer