مشاوره حقوقی رایگان - چک در وجه شخص در ازای پرداخت نقدی

سلام من شرکت پخش دارم با یک نفر کار میکنم و میخوام دیگه چک ندم و باهاش نقدی کار کنم. بار رو بگیرم و بعد از تحویل در عراق، پول رو بگیرم و واریز کنم. از من خواسته شده در ازای باری که تحویل میگیرم چک در وجه شخص در ازای پرداخت نقدی انجام بدهم. این کار رو انجام بدهم؟

پاسخ ها :

بهشاد  بهپوری

جناب آقای بهشاد بهپوری:

سلام . شما هر چكي كه صادر كنيد با هر قصد و نيتي و بابت هر شرطي ، ملزم به پرداخت وجه ان به دارنده چك هستيد و شرايط و توافقات شما در برابر دارنده كه شخص ثالث باشه مسموع و قابل پذيرش نيست . لذا در صورتي كه چك صادر كرديد در ازا پرداخت وجه حتما لاشه چك را مسترد كنيد و هيچ رسيدي جايگزين لاشه چك نخواهد بود .

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

نحوه پرداخت مهم نیست، فقط همون طور که همکار محترم فرمودند تا زمانی که اصل چک رو تحویل نگرفتین پول رو واریز نکنین یا اینکه اعلام کنید بدهی تون رو از طریق وصول چک پرداخت خواهید کرد.