مشاوره حقوقی رایگان - سبدگردانی بورس

با سلام و احترام.
بنده با توجه به این که سبد بورسی یکی از دوستان را بر حسب اصرار و پیشنهاد خود ایشان، بدون عقد هیچ گونه قراردادی و کاملا توافقی و رفاقتی قبول کرده ام و هیچ زمان و هیچ مکانی در این پروسه حتی صحبتی از جبران ضرر نبوده است. در شش ماه اول با توجه به سود ده بودن سبدشان مبلغی را از سود با طیب خاطر و رضایت به بنده دادند که توافقی بود.
حال ایشان با توجه به شرایط فورس ماژور و اضطراری پیش آمده در بورس نه تنها آن سود قبلشان از بین رفته بلکه حدود 30 درصد از اصل سرمایه را متضرر شده اند و حال تهدید به شکایت و طرح دعوای حقوقی و درخواست عودت وجه دستمزدی به همراه جبران ضرر را دارند.
آیا ایشان ذیحق هستند و می‌توانند حقیر را دادگاه محکوم کنند؟

پاسخ ها :

سبدگردانی در بورس سرمایه گذاری در بورس بورس