مشاوره حقوقی رایگان - سبدگردانی در بورس

با سلام. من حدود 3 سال است که در بازار بورس به‌ صورت خودآموز و تجربی در حال فعالیت هستم. اخیرا یکی از آشنایان پیشنهاد داده که سرمایه وی را در بورس مدیریت کنم و برایش خرید و فروش کنم. در صورت توافق به هر حال قراردادی بین ما منعقد خواهد شد. برخی از قوانین مطرح به‌ شرح زیر هستند:
<قانون بازار اوراق بهادار جمهوری اسلامی ایران>
ماده 1 - تعاریف و اصطلاحات
13 - کارگزار: شخص حقوقی است که اوراق بهادار را برای دیگران و به حساب آنها معامله میکند.
14 - کارگزار / معامله‌گر: شخص حقوقی است که اوراق بهادار را برای دیگران و به حساب آنها و یا به نام و حساب خود معامله میکند.

ماده 49 - اشخاص زیر به حبس تعزیری از یک ماه تا شش ماه یا جزای نقدی معادل یک تا سه برابر سود به دست آمده یا زیان متحمل نشده یا هر دو مجازات محکوم خواهند شد:
1 - هر شخصی که بدون رعایت مقررات این قانون تحت هر عنوان به فعالیت هایی از قبیل کارگزاری، کارگزار / معامله‌گری، یا بازار گردانی که مستلزم اخذ مجوز است مبادرت نماید یا خود را تحت هر یک از عناوین مزبور معرفی کند.

با توجه به این که من در قالب یک شخص حقیقی فعالیت می‌کنم و نه حقوقی، اگر بعد ها دچار اختلاف شویم در صورت مراجعه به مراجع قضایی، من مشمول ماده 49 خواهم بود؟
اگر در قرارداد محضری عنوان شود که ایشان علم داشتن به اینکه من مجوز یا گواهی رسمی ندارم، آیا می‌تواند این ماده را بی‌ اثر کند؟

پاسخ ها :

سبدگردانی در بورس سرمایه گذاری در بورس ماده 49 قانون بورس قوانین بورس بورس