مشاوره حقوقی رایگان - سبدگردانی و مشاوره سرمایه گذاری بدون مجوز

سلام
شخصی با این عنوان که متخصص در بازار سرمایه هست، اقدام به مشاوره سرمایه گذاری و سبدگردانی برای بنده کرده
و به من اندک سودی رسانده
و در ازای مشاوره سرمایه گذاری و سبد گردانی ای که کرد بخش عمده ای از سود را از من گرفت
این شخص هیچ مجوزی از سازمان برای سبدگردانی یا مشاوره سرمایه گذاری نداشته

هیچ قراردادی بین ما نبود
و فقط یک دست خط از ایشون دارم که در آن نوشته که به من مشاوره سرمایه گذاری میداده و امضا کرده

آیا میتوانم شکایت کنم و پولی را که بابت سبد گردانی و مشاوره سرمایه گذاری از من گرفته پس بگیرم ؟

پاسخ ها :

سبدگردانی بدون مجوز سبدگردانی در بورس سبدگردانی