مشاوره حقوقی رایگان - سبدگردانی در بورس

با سلام
بنده سال 99 قبل از ریزش بورس مبلغ 100 میلیون به یک نفر آشنا جهت فعالیت در بورس داده و قراردادی دستی بین خودمان نوشتیم مبنی بر اینکه 30 درصد از سود حاصله به ایشان واگذار گردد به مدت یک سال و در مورد ضرر اصلا اشاره ای نکردیم در قرارداد، الان نزدیکه 2 ساله از اتمام زمان قرارداد به بهانه ضرر در بورس از پرداخت حتی اصل پول من هم خودداری می کند. در صورت شکایت آیا میتوانم اصل پول و مابه التفاوت خواب دوساله پولم رو بگیرم؟ ممنون میشم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بسته به دلایل مدارکی که ارائه می دهید می‌توانید دادخواست دهید تا رسیدگی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
اگر شما به صورت صحیح دادخواست خود را اقامه نمایید حتما نتیحه خواهید گرفت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت طبق قانون در ضرر هم شریک هستید و دادگاه برای تشخیص به کارشناسی ارجاع می‌کند