مشاوره حقوقی رایگان - درمورد چک

باسلام. بنده یک اتاق از یک واحد آرایشگاه زنانه را بمدت یکسال اجاره کرده ام که کار آرایشگاهی انجام بدم به مبلغ ماهانه 130هزار تومان اجاره و یک چک به مبلغ 5میلیون تومان به عنوان تخلیه. حالا بعد از 4ماه که از اجاره گذشته مشتری ندارم و کرایه را از جیب خودم میدم حالا که میخوام زودتر از موعد تخلیه کنم صاحب ملک چک بنده را پس نمیدهد و چون اجاره نامه دستی نوشته شده و مابین مستاجر و موجر و شاهدین نوشته امضا اثر انگشت زده شده و اجاره نامه قید شده که اگر زودتر از موعد تخلیه بشه چک را از طریق مراجع قانونی به اجرا خواهد گذاشت حالا تکلیف بنده چیست؟ با تشکر

پاسخ ها :

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
عقد أجاره از عقود لازم بوده لذا قابل فسخ با يك اراده نبوده مگر اينكه حقدفسخ براي طرفين إيجاد شده باشد
لذا از انجايي كه به نظر مي رسد حق فسخ نداريم لذا بايد تا پايان مدت أجاره تحمل كنيد

فرزاد جوادی نژاد

جناب آقای فرزاد جوادی نژاد:

شما امکان فسخ یکجانبه قرارداد اجاره را ندارید و ملزم به پرداخت اجاره بها تا پایان مدت می باشید مگر به نحو دیگری توافق حاصل نمایید .اگر شماره چک در قرارداد شما ذکر شده باشد در خارج از حدود قرارداد قابل مطالبه نمی باشد.