مشاوره حقوقی رایگان - پيش فروش يك ملك به چندين نفر

سالام و عرض خسته نباشيد
بنده مغازه در پاساژ را سال ٩١ پيش خريد كردم
پس از چند سال و تموم نشدن كامل ساختمان سازنده فرار كرده. مغازه اماده است ولي جزو مغازه هايي است كه در توافق بين سازنده و صاحب زمين، مال صاحب زمين است و ملك را به من نميدهند. سازنده رفته ولي مدير فروش كه زير قرارداد را امضا كرده و مرا تشويق به خريدن همين مغازه كرده است. ايا ميتوانم مغازه را بگيرم يا حداقل مبلغي كه دادم را بگيرم ؟
ممنون از سايت خوبتون
با تشكر

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام، مبلغ مورد معامله را که حتما می توانید پس بگیرید. اگر توافق نامه بین مالک و خریدار بعد از فروش به شما بوده باشد می توانید از طریق کیفری نیز اقدام کنید.