مشاوره حقوقی رایگان - فرزند خوانده

چگونه میتوان بدون به نام کردن سند برای فرزند خوانده ارث گذاشت؟

پاسخ ها :

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
لازمه داشتن فرزند خواندگي انتقال مال به نام فرزند خوانده مي باشد
مقوله إرث بردن نيز جدا از رابطه پدر با فرزند خوانده بوده
دركل شما نميتوانيد

یک وکیل

با سلام فرزند خوانده مشمول قواعد ارث نمی شود،می توانید در دفتر خانه صلح عمری کنید بدین معنا که منافع مال تا پایان عمر در اختیار شما باشد و بعد از فوت به فرزند خوانده منتقل شود.