مشاوره حقوقی رایگان - اضافه متراژ ملک

با سلام و عرض تشکر. پدر بنده یک آپارتمان دو سال قبل خریداری که هنوز پایان کار گرفته نشده بود. حالا که سند ها حاضر شده فروشنده درخواست مابقی وجه را به قیمت روز با توجه به تورم شدید دارد. در مبایعه نامه ذکر شده قیمت اضافه متراژ بر اساس زمان معامله است. با توجه به عدم قبول فروشنده به نرخ قدیم، پدرم در بنگاه گفته است که اصلا من اون اضافه متراژ را نمی‌خواهم و مال خودت باشد. بنگاه هم زرنگی کرده و از سادگی پدرم استفاده کرده و امضا گرفته. حال میتوانیم با شکایت حق و حقوق مان را بگیریم یا خیر؟

پاسخ ها :

اضافه متراژ ملک خریداری شده اضافه متراژ ملک به نرخ روز اضافه متراژ ملک مطالبه اضافه مساحت ملک قوانین خرید و فروش ملک ملک