مشاوره حقوقی رایگان - تعمیرات بدون اذن ملک رهنی

ملکی را برای موسسه رهن کردم، بدون اجازه مالک آسیب های جدی ملک را برطرف کردم مثل زیرپایه ها هالی بودن، نم ساختمان، چاه کندن به دلیل چاه پر شده، خلاصه سه طبقه را احیا نمودم ....
صاحب ملک گفت ملکم را پس بده گفتم من خرج کرده ام، گفت مگر من گفتم خرج کن، گفتم کارهای ریشه ای ملک را که هر صاحب ملکی برای ملکش میکند و بعدا اجاره و رهن میدهد را انجام داده ام، (زرنگی کرد و گفت) میخواستم خونه را تخریب کنم پس نیازی به بنایی نبوده، من ساکت شدم و گفت چقدر خرج کردی گفتم 105 میلیون، گفت نقره داغت میکنم ‌و فقط سی میلیونش میدم و کلی صحبت گفت هفتاد میلیونش میدم، من هم قبول کردم، این جلسه در تهران در دفتر صاحب ملک بود، گفت میام قم، آمد قم از بنایی بازدید کرد و رفت و گفتم کی پول میدی، گفت گوشات میگیرم و با دادگاه بیرونت میکنم و دیگه جوابم نداد بعد چندماه داداشش فرستاد با یک شرخر دم درب منزل ابروریزی کردند، برای حفظ آبرو کلید دادم و اومدند و شهرداری اوردند و تک برگ کردند ساختمان و وام گرفتند از ملک .... وکیل گرفتند وکیلشون زنگ زد گفت از طریق دادگاه می اندازمت بیرون، بیست تومان بهت میدم و خانه را تخلیه کن، بعدش با شرایط فشاری که روم بود و هنوز بابت بنایی ملک بدهکار هستم گفتم پنجاه بدید، وکیلشون گفت باشه و پیچوند، من هم قفل ملک را عوض کردم، چه باید بکنم راهی هست (اون صد و پنج میلیون خرج بنایی الان ارزشش حدود سیصد تا پانصد میلیون شده و ملک سرحال شده و با بنایی اون خونه خراب ارزش ملکیش حدودا شده 1200 و اگر بنایی نکرده بودیم هشتصد بیشتر نمی ارزید ....
بنظرتان چه کنیم، طرفمان بعید بدونم اهل مصالحه باشد و الان چندماه است ملک بی استفاده مانده و ما هم موندیم چه کنیم، کلید بدیم به وکیلشون و خداحافظی کنیم از خرج هایی که کردیم و باشه بنفع صاحب ملک ... یا یک ایده بهتری دارید ... ممنون

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از سايت با صرف هزينه وكيل بخواهيد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چون بدون اجازه بوده حقی نداری اما بهتر است اول دادخواست تامین دلیل مبنی بر تخلیه بدی وکلید را هم به شورای حل اختلاف تحویل بدی بعد دادخواست ضرر وزیان بدی