مشاوره حقوقی رایگان - دیه حادثه حین کار کارگر

با سلام. من در یک کارگاه ضایعات کار میکنم. دو ماه پیش حین کار کردن با دستگاه پرس کارتون، افتادم چهار تا دندانم شکست و چانه هم 5 تا بخیه زدن. بیمه حوادث داخل کارگاه داشت. الان پرونده در بیمه... تشکیل شده. کارفرما من رو تهدید میکنه که باید هر چقدر دیه گرفتم باهاش نصف کنم. یک مقدار حقوق مونده پیشش نمیده. آیا میتونه جلوی پرونده در بیمه رو بگیره یا هر طور شده به تعویق بندازه؟
با تشکر.

پاسخ ها :

ليلا  حسنعلي زاده

ليلا حسنعلي زاده :

نه به هیچ عنوان در مورد حقوق اگه مونده برید به اداره کار شکایت کنید حتما نتیجه میگیرید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

خیر ، اساسا به مطالب ایشان توجه نشود