مشاوره حقوقی رایگان - دیه حادثه حین کار کارگر

با سلام. بنده در تیرماه 99 در شرکت ذوب آهن در درون دستگاه پرس گیر کردم و از از ناحیه بازو چپ شکستگی دارم به طوری که میخواستند قطع کنند و 8 تا از دنده های من شکسته است و ریه ام داغون شده است. 60 ساعت بیهوشی اتاق عمل دارم و 25 روز آی سی یو و دارای 10 ماه استعلاجی از بیمه هستم. از چه راهی شکایت کنم که دیه ام کم نباشد و دکتر معلاج دست من نامه از کار افتادگی به من داده است. خواستم ببینم از کار افتادگی به من تعلق میگیرد و بعد از شرکت شکایت کنم. دادگاه عمومی یا شرکت میگوید ما بیمه ... هستیم بیا معرفی ات کنیم بیمه ... ولی من شنیدم بیمه ... دیه کامل نمیدهد. این بنده حقیر را راهنمایی کنید تا به حق قانونی خودم برسم و الان بالای 4 بار روی بازوی چپ من عمل جراحی کردند ولی دکتر میگوید درست نمیشود. با تشکر فروان

پاسخ ها :

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

سلام
در اغلب موارد بیمه دیات رو کمتر از میزان واقعی پرداخت میکنه ‌
شما میتونید به دادگاه مراجعه کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

از طریق دادگاه شکایت کنید و دیه را مطالبه کنید و همچنین در سازمان تامین اجتماعی درخواست از کارافتادگی کنید