مشاوره حقوقی رایگان - حادثه حین کار

با سلام. بنده چند روز پیش از سرکار که یک پیمانکاری بزرگ است از ارتفاع حدود 4 متر سقوط کردم و من در حال انجام جوشکاری بودم وقتی افتادم پای چپم گیر کرد به آهن و باعث پارگی شد و بخیه خورد. میخواستم بدونم بیمه به من تعلق میگیرد؟ خودم بیمه نیستم ولی اون پروژه کاملا بیمه شده توسط کارفرما. اما کارفرما هیچ کاری نکرده حتی هزینه بیمارستان هم نداد. در ضمن ما قرارداد داریم. من شکایت کردم و میخوام برم پزشکی قانونی آیا دیه به من تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

سعید شهاب

جناب آقای سعید شهاب :

با سلام اگر قرارداد با کارفرما دارید و اون ساختمان بیمه هست امکان دریافت دیه پس از طی مراحل قانونی وطرح شکایت و صدور حکم وجود دارد