مشاوره حقوقی رایگان - حادثه فوتی در محل کار

سلام خسته نباشید تو کارخانه حادثه فوت رخ داده یک نفر داخل دستگاه گیر کرده و فوت شده
و یه نفرم کلید روشن کردن رو زده ولی ندیده که اون تو معرض خطره روشن کرده و اون اقا گیر کرده داخل و فوت شده ایا برای این اقا حبس یا دیه صادر میشه ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید تعیین تقصیر بشه از باب مسئولیت مدنی اگر حتی سهوی هم رخ داده باشد باید جبران خسارت کنه لذاباید تعیین تقصیربشه .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید موضوع کارشناسی گردد
و ممکن است قتل خطایی محسوب گردد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم کارشناس میزان تقصیر را مشخص می‌کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در صورت اثبات تقصیر و نظر پزشک قانونی بله

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیازمند جلب نظر کارشناس ایت

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

باید نظریه کارشناسی صادر و درصد تقصیر شخص سوم مشخص شود.