مشاوره حقوقی رایگان - دیه حادثه حین کار کارگر

با سلام من در یک شرکت کار میکردم انگشت دستم رفته داخل دستگاه تراشکاری و استخوان وسطش شکسته پین گذاشتن و عصب و تاندون هاش رو پیوند زدن برای گرفتن دیه خود کارفرما میتونه پیگیری کنه یا نه چون کارگاه بیمه حوادث داشته دکتر گفته 5 ماه پین داخل انگشت باید بمونه ولی دکتر 1 ماه استعلاجی داده میشه راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای مطالبه دیه باید دا‌دخواست بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست خود شما پیگیری نمایید تا دیه و خسارات خود را دریافت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما هر اقدامی که می‌بایست انجام دهید می‌بایست فقط با دستور مرجع قضایی باشد