مشاوره حقوقی رایگان - دیه حادثه حین کار کارگر

با سلام وخسته نباشید خدمت شما من درحدود دو هفته پیش داخل شرکت براثر افتادن گونی از بالا روی پا قسمت زانو دچار شکستگی ومینسک پا دچار پارگی شد ازحضرات میخواستم بدونم آیا برای پیگیری ومطالبه دیه خود از شرکت باید از شرکت شاکی بشم یانه بیمه خودش رسیدگی میکنه اون وقت مقدار تقریبی پرداخت دیه به من تقریبا چقدر میتونه باشه ممنون میشم راهنماییم کنید باذکر اینکه الان عمل کردم ونزدیک چهل سانت پلاتین توپای من گذاشتند ممنون از لطف بی انتها تون

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

سلام ؛از شرکت شکایت کنید بازرس اداره کار میزان تقصیر را تعیین می کند