مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین اوقاف

قصد خرید قطعه زمین که طبق نظر کارشناس رسمی دادگستری متعلق به زمین شهری است دارم به اداره ثبت اسناد مراجعه کردم به صورت شفاهی گفتند دیوار کشی کنید تا مالک اصلی زمین مشخص شود سه روز بعد از دیوار کشی شخصی اقدام به تخریب دیوار کرد و مدعی است که مالک آن است و زمین جزو املاک اداره اوقاف است بنده به جرم تخریب دیوار شکایت کردم در هنگام ثبت شکایت در دفتر خدمات قضایی گفتند این شکایت شما کیفری است و برای تعیین مالک اصلی زمین باید بصورت حقوقی شکایت کنید و با وکیل مشورت کنید. (همسایه ها زمین را متعلق به اداره اوقاف میدانند و میگویند زمین شهری فقط ادعا میکند و ظاهرا طبق گفته کارمند ثبت هردو اداره ادعای مالکیت دارند) سوال بنده اینه الان باید چه اقدامی انجام دهم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تخریب جرمه و شما باید شکایت کیفری کنید حتی اگر مالک بوده مجاز نبوده بدون حکم دادگاه تخریب کنه