مشاوره حقوقی رایگان - نظام وظیفه

با سلام و خسته نباشید من تک پسر هستم اقدام کردم برای معافیت کفالت مراقبت از پدر هم مادرم بیمار هستن هم مادرم و جفتشون پرونده های پزشکی دارن و طبق قانون های سایت نظام وظیفه من باید معاف میشدم و من رو معاف نکردن و اصلا شرایط به خدمت رفتن رو ندارم و واقعا لازم دارم به معافیت کفالت تا بتونم برم سر کار تا کمک خرج خانواده باشم چون دیگه از دست شخص یا بنده خارج هستش و نمیدونم باید چیکار کنم. ایا با کمک وکیل میتونم حقمو بگیرم یا مثل همیشه باید به خوردن حقمون بشینیم نگاه کنیم
با تشکر و احترام

پاسخ ها :

رضا اسلامی

جناب آقای رضا اسلامی:

سلام اگه شرایط معافیت کفالت قانونی رو دارید از حقتون کوتاه نیاید به مرجع بالاتر شکایت کنید

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
حتما میتواند از مراجعه به همکار وکیل در شهر محل سکونت خود غافل نشوید.