مشاوره حقوقی رایگان - چک بلامحل

سلام چکی به مبلغ 23 میلیون تومان مربوط به دی ماه نود و پنج را برگشت زدم و پرونده کیفری تشکیل دادم چند روز پیش حکم نهایی محکومیت تایید شد و به شعبه اجرای احکام رفت حال چگونه میتوانم طرف را پیدا کنم و مراحل باقی پرونده چیست متشکر از شما

پاسخ ها :

حمیدرضا  رحمانی

جناب آقای حمیدرضا رحمانی:

سلام چگونه پیدا کردن شخص متهم موضوع غیر خقوقی است ولیکن پیشنهاد می شود با داشتن کدملی متهم از طریق بررسی حسابهای بانکی و یا اداره بیمه و تامین اجتماعی و پلیس راهور جهت شناسایی اموال و خودرو نامبرده با دستور قاضی اجرای احکام کیفری اقدام کنید و نهایتاً حکم جلب سیار و ورود به مخفیگاه و ممنوع الخروج نمودن متهم از کشور اقدام بفرمایید . موفق باشید

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام از آنجایی که شناسایی این افراد دشوار است و فقط توسط شما امکان پذیر است فرصت مطالبه وجه چک را از دست ندهید و اقدام به طرح دادخواست نمایید.