مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری زمین

سلام. درباره زمینی که در اختیار منابع طبیعی بوده و بر اساس قرارداد با شهرداری برای احداث کارخانه در اختیار ما قرار گرفته. البته با مجوز منابع طبیعی و چون شهرداری به تعهداتش عمل نکرده کارخونه ادامه فعالیت نداده. حالا این زمین داره به مسکن و شهرسازی منتقل میشه . با سکونت ما یا کشاورزی و دامداری حقی برای ما ایجاد میشه؟ انشعاب برق و آب که شهرداری برامون گرفته بود باطل شده ولی تونستیم انشعاب برق کشاورزی بگیریم و کد بیمه هم به نام خودمون داشتیم. آیا این ها برای گرفتن زمین، حقی برامون ایجاد میکنه؟

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام..بنظر میرسه حقی در خصوص مالکیت نسبت به زمین مذکور نخواهید داشت